Starta företag: Lär dig mer

Lär dig mer om att starta eget företag

Ditt företag är bara några minuter bort! Efter att du har fyllt i vår elektroniska beställningsblankett får du en fullmakt att starta ett bankkonto för ert bolag. Vi levererar ett organisationsnummer när din ansökan anländer till oss.

Du får en generalfullmakt skickad för att kunna börja er verksamhet när bankkontot med aktielikvidideten på 50 000 kronor är startat. När du erhåller generalfullmakten kan du ansöka om F-skattsedel samma dag. Skatteverkets handläggningstid för detta är normalt omkring 2 till 3 veckor.

Starta bolag broschyren

Starta Bolaget Svenska AB har som målsättning att förenkla för nya entreprenörer och företagare att förverkliga sin dröm genom att starta eget. Genom vår tjänst får våra kunder en säker och trygg start på en helt fantastisk resa.

Vi som arbetar på Starta Bolaget Svenska AB har mångårig erfarenhet av att bilda nya bolag. Att köpa ett lagerbolag är det snabbaste sättet att komma igång med din verksamhet och du får garanterat ett bolag som inte har någon tidigare historik som kan ligga dig till last.

 

För dig som inte vill ha revisor enligt de nya reglerna för mindre bolag kan Ekonomibolagetsauktoriserade redovisningskonsulter för ett mycket prisvärt arvode sköta den löpande redovisningen, upprättande av årsredovisning och inkomstdeklaration.